Horoskopski znaci koji ne mogu da odole grickalicama

Lifestyle 18. sep 202320:29 1 komentar
Shutterstock

Ako ste se ikada našli pred televizorom s vrećicom čipsa u ruci koja je misteriozno nestala pre kraja filma treba da znate da niste sami, piše portal Index.hr.

Da li ste se ikada zapitali zašto je to tako? Da, znamo, grickalice su ukusne, ali zašto neki od nas imaju gotovo natprirodnu sposobnost da ostanu imuni na njih, dok im drugi ne mogu odoleti ni minutu? Astrologija ima odgovor.

Rak

Kako piše portal Index.hr rakovi su emotivni i brinu o ugođaju, stoga nije čudo da se pod stresom ili u trenucima opuštanja često okreću grickalicama. Grickanje za njih može biti emocionalni ventil, ali i način kako da podele ljubav sa bližnjima.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema hedonizmu i čulnim užicima. A što može biti primamljivije od hrskave hrane tokom uživanja u omiljenim aktivnostima? Za Bikove, grickanje nije samo navika, to je stil života.

Blizanci

Znatiželjnim Blizancima svet je pun novih ukusa koji čekaju da budu otkriveni. Stalno u potrazi za nečim novim, oni će s radošću da isprobaju svaku novu vrstu grickalica koja se pojavi na tržištu. I nikada se neće zadovoljiti samo jednom vrstom.

Vodolija

Ovaj znak voli sve što je neobično, stoga nije iznenađujuće da su i njihove navike u grickanju isto takve. Neće se zadovoljiti običnim čipsom, već će da odaberu nešto egzotično ili u najmanju ruku neobično, samo da bi se dokazali.

Strelac

Strelci su poznati po svojoj želji za avanturom i novim iskustvima. Grickalice su za njihova nepca poput mini putovanja. Svaka grickalica je prilika za učenje i otkrivanje, a ovaj horoskopski znak je uvek spreman za novu avanturu.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.