Influenserka kažnjena sa 1.800 evra zbog fotografija na jednoj od najlepših plaža sveta

Lifestyle 17. jun 202413:44 12 komentara
Spiaggia Rosa, plaža, sardinija
Cory Seamer/Shutterstock

Influenserka Rožerija Gija iz Dubaija kažnjena je sa 1.800 evra zbog ulaska na zaštićenu Pink plažu na Sardiniji, piše The Guardian.

Influenserka je kažnjena sa 1.800 evra zbog ulaska na zabranjenu plažu ružičaste nijanse na Sardiniji nakon što je na društvenim mrežama podelila seriju video snimaka i fotografija iz ovog prirodnog raja.

Žena je gumenim čamcem stigla na obalu Spiaggia Rosa, plaže poznate po svom ružičastom pesku na malom sardinskom ostrvu Budeli, navodno ignorišući sve znakove zabrane, navela je italijanska štampa.

Turistima je od 1990-ih zabranjeno šetanje ovom plažom – sa koje se često krade pesak – i kupanje u moru, ali mogu da posete ostrvo tokom dana čamcem i dozvoljeno im je da šetaju stazom iza plaže.

Žena, brazilskog porekla koja živi u Dubaiju, postavila je sadržaj na @Rogeriaguiadubai, Instagram nalog sa više od 35.000 pratilaca. U jednom od video klipova, ona hoda po pesku uz melodiju La Vie en Rose od Edit Pjaf koja svira u pozadini.

Spiaggia Rosa, pink plaža sardinija
salva.tours/Shuttesrtock

Prekršaj, koji se navodno dogodio pre nekoliko dana, izazvao je ogorčenje među ljudima na Sardiniji, što je navelo službenike obalske straže za arhipelag La Madalena da dalje istraže ovaj slučaj.

Ubrzo su pronašli ženu i obavestili je o novčanoj kazni od 1.800 evra, od čega je 300 evra za kršenje zabrane i 1.500 evra za dolazak čamca koji nije imao dozvolu za pristup ostrvu, piše The Guardian.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare