Kako je izmišljena aplikacija za dejting iz serije „Ted Lasso“ postala stvarna

Telefon, mobilni telefon, društvene mreže, fotografija, leto, aplikacija,
Shutterstock

Ako ste gledali seriju "Ted Lasso", verovatno ste čuli za fiktivnu aplikaciju za dejting Bantr, a ona će sada postati stvarna, zahvaljujući jednoj drugoj aplikaciji pod nazivom Bumble.

Bumble je aplikacija za dejting i društveno umrežavanje, napravljena prevashodno za žene, a napravljen je dogovor između njih i servisa Apple TV+ kako bi se njihovim korisnicima pružilo iskustvo fiktivne aplikacije Bantr, piše City magazine.

Počevši od 13. oktobra, korisnici će moći svake nedelje da učestvuju u Bantr Live opciji, preko koje se dva korisnika mogu povezati pre nego što vide uzajamne fotografije, slično onom što rade likovi u seriji „Ted Lasso“ u aplikaciji Bantr.

U ovoj seriji, likovi započinju dopisivanje pre nego što vide fotografije korisnika, što je ključni deo zapleta koji se tiče lika Rebeke Velton. U stvarnosti, nova opcija bi trebalo da „stavi ličnost na prvo mesto i poveže ljude na zabavan i opušten način“.

Korisnici će moći da se dopisuju tri minuta, a potom će oboje biti upitani da li žele da nastave razgovor. Ukoliko oboje pristanu, dobiće mogućnost klasičnog četa i konačno će moći da vide pune profile, sa svim fotografijama. Sve ovo biće dostupno u SAD, Kanadi i Ujedinjenom Kraljevstvu do kraja ove godine, a to nije jedini put da se nešto iz ove serije probije u druge sfere.

Nedavno je sportska video igra FIFA 23 dodala fudbalski klub AFC Richmond iz serije u igrive klubove.

Serija „Ted Lasso“ osvojila je 11 Emija, a najavljena je i treća sezona.

Komentari (0)

Vidi sve komentare