Kako su Vilijam i Kejt prekršili strogo kraljičino pravilo

Lifestyle 09. jul 202213:48 2 komentara
Reuters/Toby Melville

Tokom dobrotovorne utakmice pola u Vindzoru, u kojoj je učestvovao i princ Vilijam, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža iznenadili su okupljene, ali i fotografe, koji su su iskoristili priliku i ovekovečili trenutke nežnosti, koje retko iskazuju u javnosti.

Pročitajte još

Princ Vilijam i Kejt Midlton nisu se ovoga puta ustručavali da se nežno dodirnu i razmene pokoji poljubac, prenosi Zadovoljna.rs.

Teren su napustili zagrljeni.

Sreću je dodatno pojačala i pobeda Vilijamovog tima, kao i više od prikupljenih milion dolara, koji će ići za razna dobrotvorna udruženja.

Inače, odavno je poznato da se kraljica Elizabeta Druga nikada nije slagala sa tim da članovi kraljevske porodice razmenjuju nežnosti u javnosti, ali čini se da je budući kralj odlučio da uvede neke promene u monarhiju.

Njih dvoje su inače nedavno doneli odluku i preselili se iz Londona u Berkšir, a sve kako bi bili bliže porodici, ali i kako bi njihova deca mogla da odrastaju daleko od znatiželjne javnosti. Pritom, samo nekoliko kilometara dalje, u selu Baklbari, žive roditelji Kejt Midlton, a šuška se i da u okolini idealnu kuću traži i njena sestra Pipa sa porodicom.