„Najjeziviji izlaz iz garaže u Beogradu“: Snimak podzemnog prolaza koji „uteruje strah u kosti“

Lifestyle 27. maj 202412:19 2 komentara
Screenshot TikTok@_NENS_

Neki delovi glavnog grada, bezobzira na količinu ljudi koji tu žive ili prolaze, ne prestaju da "uteruju strah u kosti", a ovaj podzemni prolaz se uvek pominje kao jedan od najgorih.

Jedan deo grada oko kog se mnogi žele već godinama je Vukov spomenik, odnosno prolaz između garaže i ulice. Jedan video koji se deli društvenim mrežama pokazuje kako sve to izgleda, i moramo da kažemo da nam nije svejedno gledajući ovaj video, piše City Magazin.

Najjeziviji podzemni prolaz u Beogradu:

U opisu klipa je pisalo – „jeza me obuzme svaki put“, a snimljen je video kako izgleda kad se iz garaže kod spomenika popnete u podzemni porlaz. Tad vas očekuje slabo osvetljenje, polomljena stakla i atmosfera ko iz prosečnog horor filma. I naravno, ono što ne možete da osetite preko snimka, ali užasan miris mokraće.

„Liči na početak nekog dobrog horor filma“; „Da moram tu da se parkiram, ne bih ni izlazio iz auta“; „Uvek izlazim pored rampe za automobile, nema šanse da idem tamo“; „Prolaz od Balkanske do Kralja Milana jednako jeziv i gadan i smrdljiv“ neki su od komentara, na ovaj video, uz razna komentare iskustava prolaska pored ovih garaža.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare