Nakon skandala, Vilijam i Kejt objavili fotografiju: Princ Luj napunio šest godina

Lifestyle 23. apr 202421:18 1 komentar
Tanjug/The Prince and Princess of Wales, Kensington Palace via AP

Britanski princ i princeza od Velsa objavili su u utorak novu fotografiju princa Luja povodom njegovog šestog rođendana, što je prva fotografija koju je porodica objavila od kada je prošlog meseca izbio skandal sa uređivanjem fotografija.

Na fotografiji se Luj – koji je četvrti u redu za britanski tron – može videti kako se smeje u kameru dok leži potrbuške na ćebetu.

Slika je objavljena na zvaničnim nalozima para na društvenim mrežama, a kao autor navodi se princeza Kejt.

Izvor u kraljevskoj porodici rekao je da su roditelji zahvalni na rođendanskim porukama koje su dobili za Luja, a fotografiju je Kejt snimila u Vindzoru, piše CNN.

Ovo je bio, kako je naveo izvor blizak kraljevskoj porodici, izazovan period jer je Kejt prošlog meseca objavila da je u ranoj fazi hemoterapije za rak.

„Porodica je svesna činjenice da je tražila privatnost tokom princezinog oporavka, međutim, želeli su da podele fotografiju na društvenim mrežama kao način da se zahvale onima koji su poslali rođendanske čestitke“, kazao je isti izvor.

Izvor je takođe rekao da fotografija nije uređivana. Fotoredakcija CNN-a je analizirala sliku i potvrdila da nije obrađivana i da nisu pronađena nikakva odstupanja ili znaci da je fotografija menjana.

POVEZANE VESTI

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare