Advokat savetuje: Nikada ne odgovarajte na ovo pitanje policajcu kada vas zaustavi

Lifestyle 18. apr 202420:35 102 komentara
Shutterstock/Nomad_Soul

Mnogi se uspaniče, pa kažu i ono što nije.

Advokat poznat na društvenim mrežama kao @tiktokstreetlavier istakao je jedno pitanje na koje ne bi trebalo da odgovarate ako vas zaustavi saobraćajni policajac.

On je stekao veliku popularnost deljenjem besplatnih pravnih saveta na TikToku, a ovaj video je prikupio više od milion pregleda.

@tiktokstreetlawyer How to answer this police question- “why do you think i pullled you over?” #streetlawyer #communitylegaleducation #police #traffic #question #fyp ♬ original sound – Street Lawyer

„Ovo je pitanje na koje nikada ne bi trebalo da odgovorite ni za milion godina, a da ne znate za šta ste optuženi“, dramatično počinje advokat u videu.

„Znate li zašto sam vas zaustavio, pitanje je na koje, po savetu ovog advokata, nikada ne treba davati odgovor.

Potencijalni odgovori mogu biti: „Zato što sam prešao na crveno svetlo ili zato što sam vozio prebrzo“, kaže on u videu i dodaje da ste na taj način priznali prekršaj, a da policajac nije verovatno ni bio svestan, prenosi Klix.ba.

Savet advokata je da odgovorite jednostavno: „Molim vas, recite mi“.

Mnogi su uzeli komentare da podele svoje mišljenje o savetu advokata.

„Uspaničio bih se i priznao stvari koje nisam uradio“, „Rekao bih mu, ‘Ako ne znaš, neću ti reći'“, „Mrzim kad me to pita, „Mislim da je dovoljno pristojno odgovoriti i ne bi trebalo da bude problema“, samo su neki od komentara ispod viralnog videa.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare