Nova elitna destinacija po šok ceni!

Promo

Lagano počinje leto i već svi razmišljaju – Gde ove godine na more? Da li ste mladi par ili porodica, uvek je isto pitanje – Da li da ponovimo putovanje ili da nađemo nešto novo?

Nakon 18 godina na tržištu, kao turoperater br. 1 u Srbiji po broju putnika za Egipat, Kipar, Dubai, Španiju, pažljivom analizom potražnje na tržištu primetili smo da je došlo do prezasićenja postojećim destinacijama – da li je to Turska, Grčka, ili Hurgada, a opet uvek se traži najkvalitetnija usluga po najpovoljnijoj ceni. Evo nas – rešili smo zagonetku!

Promo

Povodom punoletstva naše agencije, sa velikom zahvalnošću nacionalnom avioprevozniku Air Serbia, otvaramo ubedljivo najelitniju i najkvalitetniju destinaciju na afričkom mediteranu – Marsa Matrouh & The North Coast.

Definitivno, ono što Marsa Matrouh pruža jeste potpuno nova dimenzija odmora u Egiptu, a to sve zahvaljujući ulaganjima u turizam Arapske Republike Egipat i u infrastrukturu i logistiku za turizam i industriju. Ovo privlači veliki broj turista bilo zbog novog Kaira ili eventualno Hurgade, Sharm El Sheik ili Marsa Alam ili naravno, naše nove destinacije – Marsa Matrouh & The North Coast, koja je veoma poznata među italijanima, česima, nemcima…

Promo

Sve naše hotele na novoj destinaciji toplo preporučujemo svim uzrastima, parovima, ali i porodicama sa decom – jer sva deca do 12, 13, pa čak i 14 godina će imati grats smeštaj, te će plati samo avionsku kartu, aerodromsku taksu i transfer, po ceni od 380 evra po detetu.

Promo

Uz unikatnu boju plavog mora i belog peska, koje smo navikli da vidimo samo na egzotičnim destinacijama poput Maldiva, definitivno Marsa Matrouh za leto 2024 predstavlja najbolje rešenje a posebno ako imamo u vidu šok cenu koju nudimo na 7, 10 i 11 noćenja sa All inclusive uslugom.

Promo

Iz iskusta u radu prethodnih 18 godina na raznim destinacijama, kao i na našem tržištu, pažljivo smo izabrali za vas najkvalitetnije hotele po promotivnoj ceni za celu sezonu, a sve to uz akontaciju od samo 9% a ostatak 20 dana pred put.

Promo

Za pravo uživanje na novoj destinaciji, naša topla preporuka je:

Aqua Heneish Beach Resort 4*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Promo

Aqua Heneish Beach Resort se nalazi na peščanoj plaži. Ovaj hotel svojim gostima nudi besplatne ležaljke, suncobrane i peškire. U svom sastavu ima Beach bar.

Hotel Caesar Bay 5*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Promo

Hotel Caesar Bay se nalazi na mediteranskoj plaži u Marsa Matrouh i nudi 5 bazena, poput bazena na otvorenom i u zatvorenom, dečijih bazena i hidromasažne kade. Svojim gostima nudi besplatne ležaljke, suncobrane i peškire.

Cleopatra Luxury Resort 5*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Promo

Cleopatra Luxury Resort, koji se nalazi u Marsa Matrouh, na 5 minuta hoda od znamenitosti Plaža Al Awam, nudi smeštaj sa bazenom na otvorenom, besplatnim privatnim parkingom, fitnes centrom i vrtom. Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Ovaj hotel svojim gostima nudi besplatne ležaljke, suncobrane i peškire.

The Adress Beach Resort Marrasi 5*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Promo

Address Beach Resort Marassi, west cost , na 2 minuta hoda od znamenitosti Plaža Safi, u ponudi ima smeštaj sa vrtom, besplatnim privatnim parkingom, terasom i barom. Hotel svojim gostima nudi besplatne ležaljke i suncobrane.

Rixos Premium Alamein 5*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Promo

Rixos Premium Alamein smešten je na obali Mediterana, sa pogledom na kristalno čisto more. Ovaj neboder napravljen je za sve one koji žele da se prepuste sjaju El-Alameina. Rixos Premium Alamein je osnova za raskošna putovanja tokom cele godine.

Rixos Alamein 5*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Promo

Zauzimajući lokaciju uz plažu duž čuvene severne obale Egipta, Rixos Alamein je hotel sa 5 zvezdica koji nudi prvoklasne spa sadržaje. Rixos Alamein Spa obuhvata razne tretmane i terapije, dopunjene teretanom i 5 bazena za odrasle i decu.

Svoj aranžman možete rezervisati putem našeg sajta https://www.wayout.rs ili dolaskom u našu poslovnicu u ulici Gavrila Principa 57.

Promo

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na [email protected] ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.