Od danas stiže veliko olakšanje za tri horoskopska znaka

Lifestyle 13. maj 202413:51 2 komentara
Tri prijateljice udišu čist vazduh i uživaju u suncu
Shutterstock/Antonio Guillem

Merkur je napustio retrogradni položaj 25. aprila, ali 13. maja i zvanično će izaći iz postretrogradne senke.

S lepim i jakim Merkurom na kosmičkom nebu, možemo da se osećamo sigurnima u potpisivanju ugovora, pravljenju dugoročnih planova i preuzimanju obaveza, piše Sensa.hr, a prenosi Zadovoljna.

Evo na koja će 3 horoskopska znaka ovo astrološko kretanje najviše uticati.

Blizanci

Kao vladajući znak Merkura, Blizanci bi mogli da osete snažniji uticaj ovog tranzita. Merkurova promena položaja može da im donese olakšanje od mogućih komunikacijskih nesporazuma ili tehničkih poteškoća koje su se pojavile tokom retrogradnog perioda.

Ovo bi moglo podstaći Blizance da se osećaju energičnije i jasnije u svojim razmišljanjima i komunikaciji. Osim toga, konačno će doći na red ostvarenje svih ciljeva koje su planirali u prethodnom periodu, a tiču se ličnog razvoja.

Devica

Devica je takođe povezana sa Merkurom, pa bi pripadnici ovoga znaka mogli da osete pozitivne promene nakon što Merkur napusti postretrogradnu fazu. Ovaj tranzit može doneti veću jasnoću u svakodnevnim rutinama, organizaciji i komunikaciji za njih.

Device bi mogle da osete olakšanje u rešavanju pitanja koja su se pojavila tokom retrogradnog perioda i osećaju se produktivnije u svojim aktivnostima.

Tri prijateljice pričaju na kafi, pokazuju telefon
Shutterstock/ Dmytro Zinkevych

Ribe

Iako Ribe nisu direktno povezane s Merkurom, mogu osetiti određeni uticaj ovog tranzita, naročito u područjima povezanima s komunikacijom, putovanjima i intelektualnim aktivnostima. Nakon Merkurovog napuštanja postretrogradne senke, Ribe bi mogle da osete veću jasnoću i smirenost u svojim mislima i komunikaciji.

Ovo bi moglo podstaći Ribe da se otvore za nove ideje i perspektive te da se lakše izraze u svojim interakcijama s drugima, piše Sensa.hr.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare