Ona je iz Argentine, ima 71 godinu i milione pratilaca na TikToku

Lifestyle 01. maj 202120:18 komentara
Printscreen; Youtube

Sedamdesetjednogodišnja Argentinka Nansi Roketa na društvenoj mreži TikTok ima skoro 3 miliona pratilaca, a svaka njena objava pregledana je više stotina hiljada puta.

Boji kosu u plavo i pink, energično pleše uz hip hop i regeton, sarađivala je sa umetnicima kako što je Kamilo, a nije pop zvezda.

„To je najbolji poklon koji mogu da dobijem. Ranije sam se svojim šalama smejala samo ja, a pogledajte sada, toliko ljudi“, rekla je Roketa za špansku novinsku agenciju EFE, a prenosi „La Razon“.

Roketa, profesorka muzike u penziji, kaže da je sve počelo na početku pandemije koronavirusa, tokom kojih se popularizovao TikTok, platforma na kojoj korisnici postavljaju kratke video snimke.

Svojim zaraznim smehom, Roketa je ubrzo opčinila sve koji su gledali njene prve video materijale iako priznaje da u početku nije znala kako da ih obriše. Možda je ta spontanost koja joj dopušta da postavi video kako vežba harmoniku ili objašnjava neki recept deo njene popularnosti na TikToku.

Pregledi njenih objava su višestruko porasli kada je Kamilo, jedna od najvećih pevačkih zvezda današnjice počeo da objavljuje kratke video snimke sa njom.

„Rekao mi je ‘želim da pevas sa mnom ovu pesmu’, a ja sam mu odgovorila ‘dobro, naučiću tekst’. Kaže da sam ja njegov omiljeni tiktoker, rekla je Roketa kroz smeh.

Jedna od njenih najvećih želja je da ga upozna.