Peščana plaža na Lari, ultra all inclusivi i samo nekoliko minuta od aerodroma

Promo

Antalija ima da pruži mnogo više od samo  prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz prošlost grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima. Pročitaj više

Kombinacija prirode, doživljaja i raznolikosti, čini Antaliju pravim biserom Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Ležerno se pružajući po turskoj rivijeri, postala je jedan od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta.

Promo

Delphin Palace Resort Hotel 5* nalazi se u Lari, Antalija, na svojoj plaži, svega 15km udaljen od starog grada i oko 10km udaljen od aerodroma. Pored velelepne osmospratne zgrade, sa 487 standardnih soba i još 70 smeštajnih jedinica drugih tipova, hotel čini prostranstvo od 40.000m². Pored standardnih soba, na raspolaganju su porodične sobe, apartmani i sobe za osobe sa invaliditetom.

Promo

Sve standardne sobe u hotelu opremljene su mini barom (koji se dnevno dopunjava vodom, sokovima i pivom), LED TV sa muzičkim kanalima, ketlerom za čaj i kafu, centralnom klimom, luksuznim kupatilom sa kadom, fenom, sefom, balkonom i Wi-Fi internetom, a na podu sobe je laminat. Pušenje nije dozvoljeno u sobama, kao ni u ostalim javnim prostorijama.

Promo

Delphin Palace Resort Hotel 5* ima sopstvenu peščanu plažu, koja nosi plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani i dušeci su naravno, besplatni za goste hotela. Za ljubitelje plivanja u bazenima, pravi raj je ovaj hotel sa dva velika otvorena bazena sa toboganima, dva dečija bazena i jednim relax bazenom. Za zabavu se brine animatorski tim, i to preko dana, ali i u toku večeri. Gostima je na raspolaganju bioskop, diskoteka, ali i brojne sportske aktivnosti, rekreativnog tipa: odbojka na plaži, fitnes centar, stoni tenis, aerobik, pikado, tenis, vaterpolo, step, gimnastika u vodi i tereni za odbojku.

Promo

Za one kojima je više do lagane zabave i koji imaju potrebu da odmarajući telo, odmore i misli, hotel nudi mogućnost posete Spa centru, gde uz opuštanje u sauni, turskom kupatilu ili parnom kupatilu, gosti hotela mogu odlutati gde požele. Tretmani lica i tela, masaže i đakuzi, takođe su na raspolaganju uz određenu nadoknadu.

Najslađe ostavljamo za kraj. Turska je poznata po brojnim delicijama i uživanje u njima je poseban deo odmora i segment turizma. Delphin Palace Resort Hotel 5* pored glavnog restorana, u kojem se po principu samoposluživanja, uz izbor više jela po pravilima hotela, služe doručak, kasni doručak, ručak i večera, ima i čak 7 a la carte restorana – Ottoman, Blue Fish, Dolce Vita, Pekin, Dragon,  Helen i Margarita, koji pokrivaju veliki broj svetskih kuhinja i omogućavaju uživanje u gastronomskim aspektima odmora. Korišćenje ovih restorana, jednom u toku boravka, bez nadoknade, uz prethodnu rezervaciju, dozvoljeno je samo starijima od 15 godina, ali je za njih zato tu mini klub, mini disko, dečiji bioskop, dečiji bazeni, igralište i luna park.

Promo

Hotel ima i diskoteku i 7 barova takođe. Ko zakasni na večeru, u jednom od barova, „Snack Bar“-u može se poslužiti ponoćnom užinom, koja spada u koncept. Uključene su takođe i užine, kolači, topli napici, turske palačinke i lokalana bezalkoholna i alkoholna pića. Dostupni su i vegetarijanski, dečiji i meni za dijabetičare.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja. Kad smo već kod želja, znamo da se one posebno ispunjavaju u vreme Nove godine i Božića, pa možda da poželite Maldive, Sejšele, Mauricijus ili Zanzibar, a mi ćemo vam pomoći da se ostvare lako i brzo. Neka vam nova godina počne na mestu o kom maštate duže vreme ili svoju porodicu obradujte putovanjem na neku od ovih egzotičnih destinacija.

Ove godine su u ponudi termini sa polascima iz Niša, osim iz Beograda, pa oni kojima više odgovara let iz Niša ili datum polaska, imaju alternativu kada su u pitanju Tunis i Antalijska regija.

Za ostale hotele na istoj destinaciji, možete se informisati na našem zvaničnom sajtu agencije „1A Travel“. Osim ponude za Antalijsku regiju, tamo ćete pronaći i pregršt primamljivih ponuda za Bodrum, kao i za letovanje u Egiptu ili u Tunisu. Naravno, tu je i call centar 011 655 78 00 za dodatne informacije, pitanja i rezervacije. Imajte u vidu da je moguće napraviti i online rezervaciju putem našeg sajta, a time uštedeti sebi vreme i završiti veliki posao iz svog doma.