Stiže poslednji supermesec u godini – ove znakove čeka veliki obrt

Lifestyle 29. sep 202307:49 2 komentara
Shutterstock/Fernando Astasio Avila

Danas stiže poslednji supermesec u 2023. godini, a astrolozi navode da će on naročito utecati na pojedine znakove horoskopa.

Supermesec je pojava kada se Mesec približi planeti Zemlji na udaljenosti manjoj od 360.000 kilometara.

U onim slučajevima kada je blizu nas, poprima neverovatnu svetlost i njen prečnik na nebu je očigledno veći. U tom periodu su i intenzivnije plime.

Kako je ovaj supermesec u znaku Ovna, logično je da će najviše uticati na ovaj horoskopski znak. U ovom periodu, Ovnovi bi trebalo da se preispitaju i utvrde da li postoji ravnoteža u njihovim ljubavnim i prijateljskim odnosima. Tokom ovog perioda shvatiće da li im okruženje dozvoljava da zasijaju punim potencijalom ili je vreme da krenu dalje.

Kada je reč o Rakovima, ovaj supermesec će najviše uticati na njihovu karijeru, društveni ugled i priznanje koje zaslužuju. Zapitajte se da li se previše trudite da ispunite očekivanja porodice i prijatelja, a zanemarujete da ostvarite sopstvene snove. Konačno će vam biti jasno kojim putem treba da idete u karijeri i udaljićete se od ustaljenih pravila.

Vaga će doživeti nalet kreativne inspiracije. Osećaće želju da svoje ideje podele sa drugim ljudima. Međutim, oni će takođe shvatiti da davanje prostora drugima jača odnose na lep način. Ovo takođe može biti prilika da se oprostite od loših ljudi i postavite zdrave granice u trenutnim vezama.

Supermesec će naterati Jarčeve da razmišljaju o porodičnom životu. Osetiće želju da se povuku dalje od gužve i gužve. Razmišljaće o svim poteškoćama koje ih prate od detinjstva i pokušavaće da ih se otarase, prenosi Klix.ba.