Procureo recept za „Buckovu“ goveđu salatu

Lifestyle 25. okt 202321:51 7 komentara
Shutterstock/ gresei

Ko je mladost proveo u Beogradu i uživao u njegovom noćnom životu neminovo je makar jednom pojeo čuvenu picu „kod Bucka“ sa dodatkom goveđe salate. Na internetu je procureo navodno originalni recept, pa ko ima volje može da proveri da li je to - to.

„Jedno parče s goveđom“, je rečenica koja se već duže od 20 godina ponavlja iz večeri u veče u Francuskoj ulici u Beogradu.

Na parče „Buckove“ pice obično se svraća posle izlaska u grad. Ne preterano skupa, a „sita“, sa ogromnom količinom kremaste goveđe salate, ova pica vraća snagu ili pada „kao kamen“, zavisno kakav stomak imate.

Na internetu je procureo navodni originalni recept za „Buckovu“ goveđu. Proces pripreme je na svom nalogu objavio TikToker poznat po nazivom „Ketonac“.

Salatu je spremao od 300 grama junećeg buta koji je uz lovorov list, biber i vegetu kuvao tri sata. Kuvanom butu se dodaju crni luk, beli luk, kiseli krastavčići, kutlača paradajz pelata, 180 grama majoneza, 100 grama pavlake. Sve se izmeša i to je to, kaže „Ketonac“.

@ketonac Ketonac testira čuveni Buckov recept za goveđu salatu! 🔥😋 #ketonac #ketodijeta #ketoza #govedjasalata #salata ♬ original sound – ketonac | keto i LCHF obroci

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare