Prodavačica: Muškarac koji vara kupuje uvek ovaj parfem i ženi i ljubavnici

Lifestyle 24. dec 202208:03 komentara
Šanel
Pixabay

Prodavačica Šenon Hil koja radi u Šanelu na društvenoj mreži TikTok često deli zanimljive detalje i dogodovštine iz svoga posla, a uoči praznika snimila je video o temi šta muškarci kupuju ljubavnicama za poklone.

Ispričala je da je u prodavnici luksuznih proizvoda počela da radi kada je imala 19 godina i tvrdi da je za vreme dugogodišnjeg rada naučila da raspoznaje sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene, prenosi Index.hr.

Otkrila je da prodavnici u kojoj radi ima spremljene podatke svih dosadašnjih kupovina na kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, pa onda i njihovi partneri prema tom spisku biraju poklone.

Tvrdi da je uvek reč o istom parfemu

Zatim je objasnila da se često dogodi da neki od njih izaberu isti parfem i za svoju ženu i za ljubavnicu i dodala da je razlog za to poprilično jasan. “Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate”, kazala je Hil.

Navela je i da je uvek reč o istom parfemu – Koko madmoazel. “Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvek je taj jedan te isti”, ispričala je Hil u videu koji je prikupio hiljade lajkova i mnoštvo komentara.

“Kako je slatko kad muž kupi ženi ne jedan, nego dva parfema”, “Ja sam radila u prodavnici nakita i ista stvar se događala – kupovali su isti poklon za supruge i ljubavnice”, “Tako je meni moj bivši dao poklon namenjen za ljubavnicu. Shvatila sam jer ne nosim XS veličinu džempera”, samo su neki od komentara.