Razmišljate o nekretnini na primorju? Pronašli smo idealnu destinaciju

Promo

Nekretnine na obali oduvek su bile sinonim za luksuz i udobnost, ali kupci danas traže mnogo više od običnog pogleda na more. Oni su u potrazi za kombinacijom savršene lokacije, sigurnosti, praktičnosti i komfora.

Ključno je pronaći mesto na jednako savršenoj lokaciji, gde ćete imati privatnost, uz osećaj fleksibilnosti da ste kraćim putovanjem udaljeni od svih većih evropskih destinacija. Portonovi, jedna od najelitnijih destinacija na Jadranu, nudi sve to i mnogo više.

Ušuškan u samom srcu Bokokotorskog zaliva, Portonovi rizort jedna je od najpoželjnijih adresa u Crnoj Gori, na kojoj se spajaju moderni duh Mediterana i balkanska tradicija. Nalazi se na idealnoj lokaciji i podjednako je pristupačan i sa mora i sa kopna. U njegovoj neposrednoj blizini nalaze se i dva internacionalna aerodroma, sa kojih možete putovati gde god poželite.

Promo

Imati potpuno opremljenu nekretninu koja samo čeka da se u nju uselite prava je privilegija, a pogotovo ukoliko ste već nekada iskusili naporan proces angažovanja arhitekte, dizajnera enterijera i biranja nameštaja za vaš novi dom. Opremljene rezidencije u Portonovom oduševiće vas svojim prelepim dizajnom, ali i praktičnošću, zahvaljujući brojnim modernim uređajima koji vam se nalaze na dohvat ruke. Međutim, ukoliko ipak preferirate da prostor u kome boravite bude jedinstven i u potpunosti po vašem ukusu, ne brinite – opcija za personalizaciju takođe je na raspolaganju.

Prelepe rezidencije unutar luksuznog naselja uključuju jednosobne, dvosobne, trosobne i četvorosobne apartmane, duplekse i penthause – pogodne za samce, parove, porodice svih veličina ili grupe prijatelja. Dodatno, svi profili i generacije naći će zabavu po svojoj meri unutar rizorta, koji je poznat po ispunjenom kalendaru događaja, pažljivo osmišljenom tako da uključuje aktivnosti posebno kreirane za decu i odrasle.

Promo

U tom duhu, Portonovi praznična sezona počinje 2. decembra svečanim paljenjem dekoracije i lampica jelke na Marina trgu. Praznični bazar biće otvoren od 23. decembra do 7. januara, gde će posetioci uživati u prazničnim delicijama, ukusnoj hrani i napicima. Pored novih elemenata dekoracije, novina će biti i svetlosni spektakl, nešto što do sada nije viđeno u Crnoj Gori. Takođe, u istom periodu će na Marina trgu će svakog dana nastupati domaće i regionalne zvezde. Michael Jackson Tribute band, pobednici ovogodišnjeg italijanskog takmičenja Tali e Quali Show, otvaraju serijal koncerata 23. decembra, a nakon njih u Portonovi stižu Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lolobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, Band Girls Boys and Toys. Posebnu čar muzičkom programu daće internacionalna zvezda DJ Burak Yeter, te Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of ’80s hitove. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Do sada bi trebalo da ste prepoznali da je Portonovi destinacija na kojoj želite biti – i gde želite da postanete vlasnik svog rajskog kutka. Ova investicija će vam se svakako isplatiti, a posebno ako odaberete da živite u Portonovom tokom jednog dela godine, a tokom drugog se priključite programu za iznajmljivanje dostupnom svim vlasnicima domova. Na taj način ćete imati tim profesionalaca svetske klase koji će upravljati vašom nekretninom, a vi nećete morati da brinete ni o čemu.