Retrogradni Merkur negativno će uticati na četiri horoskopska znaka

Lifestyle 02. apr 202415:15 0 komentara
Shutterstock

Juče je počeo astrološki najizazovniji period u godini – retrogradni Merkur.

Ovaj period, koji će trajati do 25. aprila, poznat je po svojoj sposobnosti da unese pometnju u komunikaciju, odnose i finansije, ali će neki horoskopski znaci osetiti njegov uticaj jače od drugih.

Ovan

Kao domaćin retrogradnog Merkura, Ovan će osetiti direktan uticaj. Očekujte nesporazume i frustracije u komunikaciji, što može dovesti do sukoba u ličnim i profesionalnim odnosima. Savetuje se da još jednom proverite sve informacije i budete strpljivi u razgovoru.

Rak

Za Rakove ovaj period može doneti izazove u odnosima u kući i porodici. Stare nesuglasice mogu isplivati na površinu, što zahteva vašu pažnju i rešenje. Ključ je u otvorenoj i iskrenoj komunikaciji, bez pretpostavki.

Vaga

Za Vage, retrogradni Merkur u Ovnu može uticati na partnerstva, bilo da se radi o poslovnim ili ljubavnim odnosima. Nesporazumi i odlaganja mogu stvoriti napetost, pa je važno da ostanete smireni i ne donosite prenagljene odluke, piše Index.hr.

Jarac

Jarčeve čekaju izazovi u karijeri. Projekat na kojem radite može doživeti neočekivane obrte ili neuspehe. Komunikacija sa nadređenima i kolegama zahtevaće dodatnu pažnju. Ostanite organizovani i spremni za promene planova.

Za sve znakove zodijaka, ključno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije samo period izazova, već i prilika da se preispitaju, preispitaju i isprave greške iz prošlosti. Ovo može biti vreme intenzivnog ličnog rasta ako se fokusirate na unutrašnji rad umesto na borbu sa spoljnim okolnostima.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!