Šta ste prvo videli – zeca ili patku? Optička iluzija otkriva vašu ličnost

Lifestyle 19. avg 202320:09 0 komentara
Pictures From History / Universal images group / Profimedia, TikTok/mia_yilin

Više od 100 godina je prošlo otkako je ovaj crtež prvi put nacrtan, a izazvao je velike reakcije nakon što je podeljen na društvenim mrežama.

Neki prvo vide zeca, a drugi patku – ali da li možete da vidite obe životinje naizmenično?

Ono što ste prvo videli može ukazati na neke važne karakteristike vaše ličnosti.

Devojka Mia Jilin objašnjava optičke iluzije na svom profilu na TikToku pa je tako objasnila šta znači ukoliko ste prvo videli zeca, a šta ako ste ugledali patku.

Patka

Ukoliko ste prvo videli patku onda ste neko ko na spoljašnjost gleda vrlo optimistično, ali ste u biti pesimista. Vaše emocije su prilično nestabilne i možete biti srećni jednog momenta, a već u sledećem veoma depresivni.

Vi ste osoba koja prašta i poseduje razumevanje za druge, ali ako neko pokušava da pomeri vaše granice tada postajete vrlo uznemireni.

Zec

Ukoliko ste prvo ugledali zeca onda se osoba koja hronično odlugovlači stvari. Ukoliko prema nečemu ne osećate strast vrlo vam je teško da se tome posvetite, pa čak i ako je to nešto ozbiljno vi prosto ne možete da se psihički naterate da krenete u akciju.

Vrlo ste dobri u kamufliranju svojih emocija pa čak i kada unutar sebe doživljavate nervni slom spolja umete da izgledate kao da je sve pod kontrolom.

Pročitajte još:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!