Tri horoskopska znaka kojima će se život najviše promeniti u aprilu

Lifestyle 27. mar 202322:55 1 komentar
Shutterstock / Dean Drobot

April 2023. se sa sigurnošću može nazvati „vatrenim“ mesecom jer će broj planeta u znaku Ovna generisati neverovatnu energiju za velike promene. Pored toga što će Sunce i Jupiter biti u Ovnu, u istom znaku biće i prvo pomračenje 2023. godine.

A pošto je Ovan zadužen da započne nešto novo, neke znakove će sigurno „naterati” da deluju veoma odlučno i bukvalno promene svoje živote u jednom danu, prenose Atma.hr i Zadovoljna.rs.

Najvažnije promene će se desiti u životima onih ljudi čije se planete u njihovim natalnim kartama nalaze u elementu vatre. A to su, naravno, Ovan, Lavovi i Strelci.

Ovan

Predstavnici ovog znaka će imati želju da ceo život počnu ispočetka, kao da je to poslednja šansa i ne može se više odlagati. Dakle, Ovan može odlučno i naglo da promeni posao, promeni izgled ili imidž, a može da razmišlja i o razvodu ili braku.

A pomračenje će uticati na vaš odnos prema sebi i drugima, kao da ćete shvatiti da želite da promenite sebe, svoje okruženje i da živite drugačije.

I tako šta god da odlučite da promenite doneće vam rast, bez obzira na to koliko je strašno bilo ono što ste uradili.

Lav

Lavovi će se probiti do novih percepcija stvarnosti. Očekujte neki savet ili motivaciju od cenjene osobe koja će vam biti odskočna daska. Ova energija može da vam zavrti u glavi i možete se osećati malo preopterećeno.

Veće promene se mogu odnositi na ideje za obrazovanje, putovanja ili međunarodni projekat.

Strelac

Za predstavnike ovog znaka može doći do prodora i radikalne promene u pitanju dece – na primer, trudnoća, rođenje deteta ili neki lep i radostan događaj za odraslu decu.

Možda ćete razmišljati o otvaranju sopstvenog posla ili ćete imati novi hobi koji može biti vezan za sport.

Iznenada ćete se zaljubiti i ući u novu vezu koja će vam pružiti više sreće, samopoštovanja i radosti, pa ćete se osećati još življe.

Komentari (1)

Vidi sve komentare