Vučić se žali da je debeo, ali kad je već u kuhinji – nije odoleo

Lifestyle 28. mar 202320:27 komentara
Printscreen/ @buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić voli dobro da pojede, može se zaključiti na osnovu njegovog zvaničnog instagram naloga, a sada se požalio i da je debeo.

Vučić je priredio svečanu večeru za predsednicu Grčke Katerinu Sakelaropulu, a pripremu hrane je lično nadgledao i degustirao, objavljeno je na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Kako se može videti na snimku, za Sakelaropulu su pripremane rolnice od kora pržene u dubokom ulju, patlidžan, pire krompir, meso, a seckalo se i raznovrsno povrće. Sve to podseća na tradicionalnu grčku kuhinju.

Vučić se svojim pratiocima požalio da je debeo, a oni su ga u komentarima hrabrili porukama da je „mršav političar, loš političar“, „snaga na usta ulazi“, „zdravlje na usta ulazi“.

Jedan pratilac je primetio da je potrebno mnogo energije da bi se radilo 20 sati dnevno sedam dana u nedelji kako bi se vodila Srbija ka prosperitetu. Drugi je napisao: „vi ste nama savršeni i mršavi i debeli“.

Predsednikov profil pokazuje da voli da ugosti strane zvaničnike, ali gosti iz Atine izgleda imaju poseban tretman.

Tako je ministar spoljnih poslova Grčke Nikos Dendijas za Svetog Nikolu imao priliku da prisustvuje slavkom ručku u Vučićevoj roditeljskoj kući.

„Hvala im što su počastvovali kuću Vučića! Živelo srpsko grčko prijateljstvo!“, objavio je tom prilikom Vučić na Instagramu.