SBB akcija do kraja marta: Najprodavaniji EON paketi 12 meseci za 1 dinar

SciTech 21. mar 202310:38 2 komentara
Promo

SBB kompanija saopštiila je da su njihovi najprodavaniji EON paketi na jedinstvenoj akciji za nove korisnike do kraja marta.

Ukoliko još uvek niste SBB korisnik, iskoristite akciju najprodavanijih EON paketa koji sadrže internet, televiziju i telefoniju – narednih 12 meseci po 1 dinar i gledajte Evroligu i Evrokup, novu sezonu Survivora i drugi najtraženiji sadržaj samo uz SBB, navedeno je u saopštenju.

Kako dodaju, jedinstvena i višestruko nagrađivana EON platforma svaki TV pretvara u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan sadržaj za svakog člana porodice, Video klub sa preko 23.000 naslova, funkciju vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad, EON Kids prostor za decu. Uz EON pakete imate i internet brzinu do 1 Gbps, kao i digitalnu fiksnu telefoniju.

Svi SBB korisnici ekskluzivno mogu da prate Evroligu i Evrokup narednih pet sezona na Sport Klub kanalima, a uz to da uživaju i u zabavnom programu na televiziji Nova uz novu sezonu takmičenja Survivor, ali i najtraženije emisije poput Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Utisak nedelje i druge.

“Pozivamo sve one koji nisu još uvek naši korisnici da požure i iskoriste akciju EON paketa do kraja marta, zato što pored kvaliteta servisa, EON platforme i najtraženijeg sadržaja, pružamo i zvanično najbolje korisničko iskustvo za koje smo dobili i međunarodno priznanje Customers’ Friend”, rekli su iz SBB kompanije.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare