Glumci obećavaju uzbudljiviju drugu sezonu "Žigosanih u reketu"

Showbiz 01. sep 201919:08 > 23:27
N1

Nove epizode serije "Žigosani u reketu" gledaoci Nove S moći će da prate od jeseni, kada na male ekrane stiže prva polovina druge sezone. Ekipa TV N1 posetila je set u prostorijama United Media, gde se u univezumu "žigosanih" nalaze kancelarije dnevnih novina "Fleš", koje su u vlasništvu Milovana Zečevića, a kog tumači Svetozar Cvetković.

Bez obzira na dosta dug radni dan atmosfera je odlična, a svi su uigrani kao košarkaški tim.

„Svojevremeno mi je Mira Furlan rekla kad je snimala čuvenu američku seriju ‘Lost’ da oni kad dobiju scenarije, glumci serije ‘Lost’, ne čitaju scenario od početka, nego od kraja, da vide kako se završava njihova uloga i da li je njihov lik ubijen i bojim se da će se to tako i kod nas završiti, da ćemo tako da vrtimo zadnje listove, iz prostog razloga što ni sada ne znamo na koju stranu će koji od likova da ode“, navodi Cvetković.

Iako detalje nisu želeli da otkrivaju, Miona Marković, koja tumači lik Ana Marije, obećava uzbduljiviju sezonu od prethodne.

„Meni se, iskreno, više dopada druga sezona od prve, nekako je na nekom ozbiljnijem nivou. Možda mogu da kažem da ima malo manje košarke, a više politike i više novina, redakcija i tako to, što se meni više sviđa“, ističe ona.

Televizije N1 i Nova S posluju u okviru kompanije United Media.