Alen Islamović: Da danas počinjem karijeru, ne bih bio pevač nego ginekolog

Showbiz 26. feb 202423:40 3 komentara
Nova.rs/Filip Krainčanić

Alen Islamović je posle 40 godina karijere održati održati prvi solistički koncert u Beogradu. Pevač je tom prilikom govorio o muzici danas, ali i svojim izborima u životu.

Islamović će nastupiti 22. marta u MTS Dvorani u okviru koncerta “Ti si moja eskplozija”.

“Radujem se koncertu, ja volim Beograd sa proleća, ostao mi je u sećanju još od kada sam bio u vojsci 1979. i 1980. Beograd je pun ljubavi. Što se tiče samog koncerta, još uvek slažem repertoar, ima puno pesama, pa ćemo videti šta će biti. Neću imati goste na koncertu, želim da ja uživam sa svojom publikom”, rekao je Islamović i prokomentarisao dešavanja na estradi.

“Danas je sve drugačije, danas svaka kući i stan može da ima svoj studio. Ako nisi pevač, možeš da postaneš, a to je iskvarilo tu draž, jedini smisao koji je ostao su bendovi i jedina nada su ljudi koji razmišljaju da budu muzičari, bubnjari, klavijaturisti, basisti, harmonikaši i tako dalje, a ne samo kompjuter”, istakao je pevač.

Upitan šta bi izabrao da danas počinje karijeru, on je dao neočekivan odgovor.

“Ne bih počeo da pevam. Da imam 20 godina, ne bih, išao bih da završim fakultet da budem ginekolog i doktor. Ja sam inače počeo da studiram ekonomiju u Sarajevu, ali sam zbog karijere odustao. Nisam dao ni jedan uspeh, ali se ne kajem, jer sam napravio nešto drugo”, kazao je nekadašnji pevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare