Bajaga sa Arsenal festa: Konačno svirke, jedva smo dočekali

Showbiz 25. jun 202110:46 > 11:26 7 komentara

Svi smo jedva dočekali da konačno počne da se svira, meni je ovo prva uživo svirka ove godine i drago mi je mnogo zbog toga, rekao je Momčilo Bajagić Bajaga za N1 sinoć, na otvaranju Arsenal festa. Arsenal fest koji je počeo sinoć u Kragujevcu, prvi je veliki muzički festival na otvorenom od početka pandemije koronavirusa.

Bajaga je rekao da je period korone na njega uticao „grozno“.

„Nismo morali puno da se spremamo za ovaj nastup, jer smo svirali, uglavnom u studiju, imali smo i neke onlajn nastupe, ali sve to bez publike nije ono što smo navikli da radimo“, dodao je on.

Festival će trajati tri dana i na njega će moći da uđu svi oni koji su se vakcinisali ili preležali virus. Za one koji nisu vakcinisani organizovani su besplatni brzi antigenski testovi, uz kupljenu festivalsku ulaznicu.

„Ljudi su uradili sve što su mogli i poštovali su sve mere, rađeni su antigenski testovi. Situacija je takva da bi svi hteli sve da urade, ali niko još ne zna tačno šta treba da se radi. Ali ovde funkcioniše sve normalno“, dodao je on.

On je podsetio i da Bajaga i instruktori uskoro imaju i veliki koncert na Tašmajdanu, rekavsi da ta grupa nije u Beogradu nastupala od 2019, i da ih predstojeći nastup u glavnom gradu veoma raduje.

„Prošle godine smo svirali bez publike, koncert je bio posvećen svima u crvenoj zoni, a ovoga puta sa publikom, mnogo mi je drago što je to isto bilo na Tašmajdanu, a sad očekujem pravi koncert. Tašmajdan je možda najbolje mesto u gradu za svirku“, zaključio je on.

Komentari (7)

Vidi sve komentare