Beograd na vodi najavio i doček srpske Nove godine uz Željka Joksimovića

Showbiz 05. jan 202212:49 > 12:51 43 komentara
Beograd na vodi 2022
Belgrade Waterfront/Predrag Vučković

Kompanija Beograd na vodi najavila je da će 13. januara organizovati doček srpske Nove godine na Sava promenadi, uz besplatan koncert Željka Joksimovića, vatromet i laserski šou.

„Uz najpoznatije hitove jednog od najpopularnijih domaćih pevača, Beograđani i gosti našeg grada u noći između 13. i 14. januara imaće priliku da ponovo uživaju u veličanstvenoj igri svetala sa Kule Beograd. Upravo sa ovog mesta, u ponoć 31. decembra je poslata zadivljujuća slika impresivnog vatrometa u Beogradu, a svetski mediji izvestili su da je glavni grad Srbije priredio doček za pamćenje, kakav do sada nije viđen u ovom delu Evrope“, saopšteno je iz kompanije Beograd na vodi.

Naznačeno je da će se doček odvijati uz poštovanje svih protivepidemijskih mera, dok će kovid redari voditi računa da se prisutni pridržavaju propisa kojima se sprečava širenje kovida.

Podsetimo, u Srbiji je u prvim danima Nove godine došlo do drastičnog rasta zaraženih koronavirusom, a samo juče je registvorano 5.224 novozaraženih, što je trostruko više nego prošlog utorka, 28. decembra.

Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je za dnevni list „Nova“ da je za Novu godinu „dozvoljeno bezumlje“ i da će to „skupo da nas košta“, dok je zamenik direktora Kliničkog centra Niš Radmilo Janković da bi broj zaraženih dnevno uskoro mogao biti i petocifren.

Komentari (43)

Vidi sve komentare