Brus Vilis proslavio 68. rođendan u krugu porodice, Demi Mur objavila snimak

Showbiz 20. mar 202316:59 komentar
Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Glumac Brus Vilis, za koga se nedavno saznalo da boluje od jednog oblika demencije, proslavio je 68. rođendan u krugu svoje porodice, a detalj sa događaja snimila je i objavila na društvenim mrežama njegova bivša supruga Demi Mur.

Polovinom februara ove godine, porodica holivudskog glumca objavila je da Vilis boluje od oblika demencije – frontotemporalne demencija ili FDT.

POVEZANE VESTI

U saopštenju, porodica holivudske zvezde navela je da „iako je ta vest bolna, olakšanje je konačno imati jasnu dijagnozu“.

“Danas ne postoje terapije za ovu bolest, a mi se nadamo da je to realnost koja može da se promeni u narednim godinama. Dok bolest kod Brusa napreduje, nadamo se da će medijska pažnja biti usmerena na ukazivanje da je potrebno više istraživanja u ovoj oblasti medicine“, preneli su američki mediji navode iz objave porodice.

Na snimku koji je objavila bivša supruga, takođe glumica, Demi Mur, Vilis je veseo, u jakni, farmerkama i sa šalom, a posle pesme „Happy birthday“ koju su mu otpevali, dunuo je dve svećice na piti.

Brus Vilis proslavio se ulogom u seriji „Slučajni partneri“, kao i u franšizi „Umri muški“. Ima petoro dece, tri ćerke sa Demi Mur i dve sa modelom Emom Heming.