Ćerka Brusa Vilisa o bolesti oca: Znala sam duže vreme da nešto nije u redu

Showbiz 01. jun 202314:16 > 17:41
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Glumac Brus Vilis povukao se iz glumačkih voda nakon što mu je otkrivena afazija, a nešto kasnije i frontotemporalna demencija.

Njegova kći Talula Vilis sada je progovorila o počecima njegove bolesti i znakovima koji su se tada javljali, a koje su ignorisali svi članovi porodice.

„Znala sam da nešto nije u redu duže vreme. Započelo je nekom vrstom nejasnog reagovanja, što je cela porodica pripisala holivudskom gubitku sluha“, ispričala je Talula i dodala da su često znali da mu govore da nešto kaže glasnije, a za sve su krivile film „Umri muški“. Uskoro je Talula počela da smatra da su njegove reakcije na okolinu znak da mu više nije zanimljiva, pa joj je sve postalo, kako ona tvrdi, ličnije.

Povezane vesti

„Dobio je dvoje dece s mojom maćehom Emom Heming Vilis, a ja sam mislila da je izgubio interesovanje za mene. Ovo je bilo toliko daleko od istine, moj adolescentni mozak se mučio sa sledećim: ‘Nisam dovoljno lepa za svoju majku, nisam dovoljno zanimljiva za svog oca’ priznala je ona.

Izbegavala je znakove njegove bolesti

Otkrila je i kako je izbegavala znakove njegove bolesti te da nije ponosna zbog načina na koji ih je poricala. Navela je i da je još jedan od razloga zašto je celu situaciju ignorisala to što se i ona u isto vreme borila s teškim poremećajima, uključujući anoreksiju.

„Dok sam se ja borila sa dismorfijom i pričala o njoj na Instagramu, moj otac se tiho borio“, rekla je i otkrila da ju je ubrzo sustigla misao da otac neće moći da priča na budućem venčanju.

Ipak, Talula se oporavila, pa sada sve svoje slobodno vreme provodi uz oca, kao i ostatak porodice, uključujući i Brusovu bivšu suprugu Demi Mur, sestre Rumer i Skaut polusestre Mejbel i Evelin, prenosi Index.hr.