Ćerka Monike Beluči više se ne krije od javnosti, snimljena je u Rimu

Showbiz 03. jun 202309:42 0 komentara
deva kasel
Cobra Team - IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela, 18-godišnja Deva Kasel izgledom sve više podseća na majku. Iako je rasla daleko od očiju javnosti, sada je odlučila da sledi korake poznatih roditelja.

Deva je zagazila u manekenske vode u kojima postaje sve uspešnija. Paparaci su je snimili u Rimu na pravljenju najnovije reklame za brend Dolce&Gabbana. Kod poznate fontane di Trevi snimala se u kratkoj crnoj čipkanoj haljini i crnim papučama.

Želi da se bavi modelingom i glumom

Devu na Instagramu prati više od 970 hiljada obožavalaca. U svet modelinga je ušla s 15 godina, a dosad je nekoliko puta krasila naslovnice poznatih časopisa. Pre nekoliko meseci otkrila je da zasad ne planira ništa da studira.

Pročitajte još:

„Trenutno sam posvećena modelingu, kao i dramskoj radionici koju pohađam. Ne bih imala ništa protiv toga da se okušam u glumi. Mislim da bih zapravo prilično uživala u tome, ali znam da je to teška profesija čije usavršavanje zahteva puno vremena i puno ličnog ulaganja“, kazala je jednom prilikom Deva.

„Jako cenim činjenicu da me roditelji nikada nisu terali da glumim. Uvek su mi govorili da mogu da budem šta god poželim kad odrastem, zbog čega sam bila vrlo otvorena u različitim domenama“, rekla je u razgovoru za magazin Glass.

Glumiće u Netflixovoj seriji

Najavljeno je da će glumiti u italijanskoj seriji The Leopard koja će se emitovati na Netflixu. Radi se o seriji inspirisanoj italijanskim filmskim klasikom reditelja Lučina Viskontija koji je 1963. osvojio Zlatnog lava. U tom filmu glumili su Klaudija Kardinale, Alen Delon i Burt Lankaster.

Deva će glumiti Angeliku Sedaru mladu ženu iz srednje klase koja postaje katalizator društvenog previranja smeštenom u pozadini društvene revolucije na Siciliji 1860-ih.

Monika Beluči i Vensan Kasel su tokom svog braka dobili dve ćerke, Devu i Leoni, koja sada ima 12 godina. I Monica je karijeru započela kao manekenka, stoga sve češće Devu upoređuju s majkom, prenosi Index.

Pročitajte još: