Članica hrvatskog žirija koji je Teya Dori dodelio tri boda: „Nije fer što me osuđujete“

Showbiz 13. maj 202421:52 11 komentara
REUTERS/Leonhard Foeger

Hrvatski žiri dao je srpskoj predstavnici na Evroviziji Teya Dori samo tri boda, a pojedini fanovi burno su reagovali zbog toga. Pevačica Ivana Vrdoljak Vanna, koja je bila članica hrvatskog žirija, navela je da nije fer što je neki osuđuju, iako ne znaju koliko je kome poena dala.

Uz Vannu, članovi žirija bili su producent Srđan Sekulović Skansi, pevač Dino Jelusić, producent i tekstopisac Mihovil Šoštarić Lockroom te pevačica Gina Victoria Damjanović, piše City Magazine.

Vanna je u Instagram storiju napisala da je u hrvatskom žiriju za ovogodišnji Eurosong bilo pet osoba, kao i da je svako od njih glasao zasebno – po svojoj savesti.

Pročitajte još:

„Zbir naših glasova je dao konačne ocene. S obzirom da propozicije ESC-a ne dozvoljavaju objavljivanje pojedinačnih glasova, zaista nije ni malo fer što me neki od vas osuđuju bez da znate kojoj sam zemlji dala koliko bodova“, navela je.

Inače, nakon što su u finalnoj večeri pročitani rezultati hrvatskoj žirija, Marija Šerifović je na društvenim mrežama napisala: „Saznajte mi ko je žiri u Hrvatskoj“.

Glasovi žirija vs. glasovi publike

Podsetimo, hrvatski stručni žiri 1 bod je dao Kipru, Švedskoj 2, Srbiji 3, Francuskoj 4, Luksemburgu 5, Italiji 6, Ukrajini 7, Irskoj 8, Sloveniji 10 i 12 bodova otišlo je Portugalu.

Glasovi hrvatske publike su: Švajcarska 1, Švedska 2, Jermenija 3, Estonija 4, Irska 5, Francuska 6, Italija 7, Ukrajina 8, Slovenija 10 i Srbija 12.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare