Del Boj iz „Mućki“ saznao da ima ćerku i unuka za koje nije dosad znao

Showbiz 28. mar 202313:07 10 komentara
Fiona Hanson/Pool/AFP

Britanski glumac Dejvid Džejson (83), široj publici najpoznatiji po ulozi Del Boja iz serije "Mućke", otkrio je da ima ćerku za koju dosad nije znao.

U intervjuu britanskim medijima rekao je da je bio jako iznenađen nakon što je saznao da je kratka veza s glumicom Dženifer Hil iz sedamdesetih godina prošlog veka rezultirala rođenjem njihove ćerke Abi Haris (52), koja ima desetogodišnjeg sina Čarlija, pa je istovremeno postao i deda.

POVEZANE VESTI:

„Premalo je reći da sam bio iznenađen kad sam saznao da imam odraslu ćerku… od pre mnogo godina. Ali kad sam procesuirao vest mogu reći da sam bio presrećan što sam je konačno upoznao pa se sada viđamo kad god možemo“, kazao je Džejson za Miror.

„Moja supruga Džil i ćerka Sofi pružile su mi veliku podršku i bile su pune razumevanja. Prihvatile su Abi i poželele dobrodošlicu i njoj i njenom sinu u našu sada proširenu porodicu“, kazao je glumac.

Sadašnjom suprugom Džil Hinčklif Džejson se oženio 2005. Par ima 22-godišnju ćerku Sofi.

Britanski mediji pišu da je Džejsonov novootkriveni unuk Čarli Božić proveo s dedom u njegovoj kući u Bakingemširu.

„Nadamo se da nam je svima dopušteno da imamo privatnost kako bismo nastavili da negujemo novu vezu i da bismo se što bolje upoznali“, rekao je.

Komentari (10)

Vidi sve komentare