Demi Lovato: Minuti su me delili od smrti posle predoziranja

Showbiz 20. mar 202109:56 komentara
LISA O'CONNOR / AFP

Američka pevačica i glumica Demi Lovato otkrila je da su je minuti delile od smrti od predoziranja u julu 2018. godine i da je "zapravo morala da umre da bi se probudila".

Pop zvezda govorila je o razdoblju posle vrlo ozbiljne zdravstvene krize u intervjuu koji je dala emisiji „CBS Sunday Morning“ i koji će biti prikazan u nedelju.

„Lekari su mi rekli da sam imala pet do deset minuta. Da me niko nije pronašao, ne bih bila ovde“, rekla je pevačica hita „Sorry Not Sorry“ CBS-ovoj voditeljki Trejsi Smit.

„Zahvalna sam što danas ovde sedim“, dodala je.

Ranije ove nedelje, 28-godišnja pevačica i glumica objavila je dokumentarac, u kojem se otvorila po pitanju svoje borbe s zavisnošću, kao i iskustvom seksualnog zlostavljanja.

„Demi Lovato: Ples s đavolom“, koji je premijeru imao u utorak na virtualnom festivalu South by Southwest, od sledeće nedelje će biti prikazivan na Jutjubu kao četverodelna dokumentarna serija: dve epizode će biti prikazane 23. marta, a onda će nova epizoda biti prikazana sledeća dva utorka.

Lovato, koja je tu noć uzela heroin s fentanilom, rekla je da ju je to veče, nakon što se predozirala, seksualno iskoristio njen diler.

„Doslovno sam ostavljena da umrem nakon što me iskoristio“, rekla je u dokumentarcu.

Nakon što se probudila u bolnici, Lovato je rekla da je bila slepa.