Dodeljene nagrade Fedis, Jezdić dobio Zlatnu antenu za „Vikend sa ćaletom“

Showbiz 08. okt 202107:13 1 komentar
Nenad Jezdić, Fedis
Dragan Mujan/Nova.rs

U Domu omladine dodeljene su nagrade Zlatna antena za najbolja TV ostvarenja tokom protekle godine. Među dobitnicima nagrada nalazi se i glumac Nenad Jezdić, koji je nagradu osvojio za najbolju mušku ulogu i to u filmu i seriji Vikend sa ćaletom u produkciji United Media, prenosi Nova.rs.

Jezdić je nagradu dobio zbog uloge Kašike u filmu i seriji Vikend sa ćaletom, ali i zbog uloge Baje u seriji Kamiondžije, piše Nova.rs.

„Setimo se Gordana Mihića koji nam je ostavio tako dragoceno scenarističko delo i pokrenuo priču o dva potpuno suprotna karaktera koja se sretnu u ljubavi, razumevanju i toleranciji. Kako su one generacije, koje su stvarale neposredno u toku njegovog pisanja bile inspirisane, tako je i ova naša generacija, a siguran sam da će i potonje u njegovom delu naći novu priču i smisao. Želim da poverim da su obe serije nastajale u dobrom raspoloženju, razumevanju i spremnosti da se žrtvujemo jedni za druge. Ovo je logičan i lep epilog saradnje i hvala vam što ste mi omogućili da ovo osećam“, rekao je Jezdić u svom govoru.

Najbolju glavnu žensku ulogu odigrala je Mirjana Karanović, a Zlatnu antenu „Milena Dravić“ dobila je za rolu Mirjane Marković u „Porodici“.

Glumica se javila video-porukom iz Švedske i naglasila da je srećna i uzbuđena zbog nagrade, kao i da joj je uloga Mirjane Marković verovatno najteža u životu jer je prvi put igrala biografsku rolu, odnosno osobu koja je postojala i koju su mnogi poznavali.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare