Džek Blek kaže da mu je poznati horor jedan od najdražih filmova ikad

Showbiz 16. jun 202412:58 6 komentara
džek blek
VALERIE MACON / AFP

Džek Blek je poznati američki glumac i komičar, prepoznatljiv po energičnim i duhovitim ulogama. Isticao se u komedijama poput Škola roka i serije Jumanji, a njegova jedinstvena harizma i talenat za humor čine ga jednim od omiljenih glumaca.

Dakle, komedija je Blekova komforna zona i na njoj je uspeo da izgradi lepu karijeru. Međutim, uprkos pokušaju da radi sa rediteljem jednog od njegovih omiljenih filmova, projekat se nikada nije ostvario i od tada nisu radili zajedno, piše Index.

U intervjuu za Black Film, glumac je opisao Shaun of the Dead Edgara Rajta kao „jedan od njegovih omiljenih filmova ikada“, nazvavši ga „urnebesnim“. Čak je otkrio da su zajedno radili na nečemu, ali uprkos potencijalu zajedničkog rada na komediji inspirisanoj nefikcionalnom knjigom o teorijama zavere i ekstremizmu, to se nije ostvarilo.

Knjiga Džona Ronsona Them opisuje autorova iskustva sa ekstremistima i apsurde sa kojima se susreće. Edgar Rajt je 2007. potvrdio da rade na projektu, rekavši da je Džek Blek verovatno umešan. Blek je rekao da je predloženi film o ekstremistima iz različitih kultura i onome što im je zajedničko. Iako taj projekat nikada nije ostvaren, Blek i dalje smatra Rajtov film Shaun of the Dead jednim od svojih ličnih favorita.

Ova britanska komedija postala je klasika, pokrenuvši karijere Rajta, Sajmona Pega i Nika Frosta. I posle više od 20 godina, film je i dalje zabavan i vredan ponovnog gledanja, sa mnogim poznatim obožavaocima, uključujući Bleka.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare