Dženifer Aniston: Postoji čitava generacija za koju su „Prijatelji“ uvredljivi

Showbiz 30. mar 202323:10 41 komentara
dženifer aniston
Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision/AP

Holivudska glumica Dženifer Aniston smatra da serija „Prijatelji“ koja ju je proslavila, više ne ide u korak sa vremenom.

„Postoji čitava generacija ljudi, dece, koji se sada vraćaju na epizode ​​’Prijatelja’ i smatraju ih uvredljivim“, rekla je Aniston. „Bilo je stvari koje nikada nisu bile namerne, a druge… pa, trebalo je da razmislimo o njima, ali mislim da tada nije bilo osetljivosti kao danas“, rekla je glumica tokom promotivnog intervjua za novu Netfliksovu komediju „Murder Mysteri 2“ u kojoj glumi sa Adamom Sendlerom.

POVEZANE VESTI:

Aniston je, kako prenosi CNN, ocenila da su komedija i filmovi evoluirali.

„Sada je malo zeznuto jer morate biti veoma oprezni, što otežava stvari za komičare, jer je lepota komedije je u tome što se rugamo sebi samima, ismejavamo život“, rekla je Aniston.

Serija „Prijatelji“ i ranije se našla na udaru kritika zbog homofobičnih i transfobičnih šala, ali i nedostatka raznolikosti u glumačkoj postavi. Kokreatorka serije Marta Kofman je prošle godine izrazila kajanje zbog toga, podseća CNN.

„Priznanje i prihvatanje krivice nije lako“, rekla je Kofman za Los Anđeles tajms. „Bolno je gledati sebe u ogledalu. Postiđena sam što nisam znala bolje pre 25 godina.“

Komentari (41)

Vidi sve komentare