Džon Travolta opisao iskustvo „sa ivice života“ dok je upravljao avionom

Showbiz 28. nov 202316:46 1 komentar
T-Mobile/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Glumac Džon Travolta nedavno je otkrio da je 1992. godine doživeo zastrašujuće iskustvo bliske smrti dok je upravljao avionom.

Glumac (69) je na prošlonedeljnoj premijeri filma „The Shepherd“ (Pastir) u Londonu progovorio o svom traumatičnom iskustvu koje ga je podstaklo da prihvati novu ulogu u kratkom Diznijevom filmu.

„Pastir“ je priča o mladom pilotu Kraljevskoga ratnog vazduhoplovstva koji doživi kvar aviona – nešto što je oskarovac, vlasnik pilotske dozvole, iskusio u stvarnom životu 1992. godine.

„Zapravo sam u vazduhu doživeo totalni električni kvar, upravljajući mlaznjakom iznad Vašingtona. U avionu je bila moja porodica. Znam kakav je osećaj misliti da ćeš umreti. Imao sam dva dobra mlazna motora, ali su otkazali instrumenti, elektrika, nije bilo struje. I mislio sam da je gotovo. Čim sam pročitao knjigu ‘The Shepherd’ odlučio sam da prihvatim ulogu u filmu“, rekao je, dodavši da je nekim čudom na kraju ipak sleteo.

Film se temelji na istoimenom romanu Frederika Forsajta iz 1975. godine, a govori o Frediju Hukeu (Ben Radklif), mladom pilotu Kraljevskoga ratnog vazduhoplovstva koji leti kući za Božić.

Film „The Shepard“ u produkciji Alfonsa Kuarona biće dostupan od 1. decembra na platformi Disney+

PROČITAJTE I:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare