Eva Mendes otkrila da brije lice: „Radim to svaki drugi dan“

Showbiz 09. jun 202308:59 6 komentara
eva mendes
Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Glumica Eva Mendes tvrdi da mora da brije lice "svaki drugi dan", a zbog toga je čak samu sebe opisala kao "zver".

Naime, nakon što je na Instagramu kubansko-američka zvezda otkrila tajnu svoje besprekorne kože, a reč je o metodi dermaplaninga, zaintrigirani obažavalac ju je upitao koliko često to treba da radi: „Jednom mesečno, svake dve nedelje…?“

„Ja sam zver pa mi verovatno treba svaki drugi dan“, uzvratila je šaleći se na svoj račun 49-godišnja Mendes opisujući kako to u njenom slučaju izgleda. Tako tvrdi da joj je dovoljno da se naježi i da joj dlake izbiju, čak i ako je usred brijanja nogu pod tušem.

Pročitajte još:

Dermaplaning je inače tehnika koja uključuje korišćenje oscilirajuće oštrice za skidanje površinskih slojeva kože, što eliminiše dlačice koje mnogi ljudi prirodno imaju na svom licu. Tretman također smanjuje pojavu ožiljaka od akni, finih linija i bora. I dok tako nazvana metoda zvuči sofisticiranije, Mendes voli da nazove stvari pravim imenom, pa je zato bez ustručavanja rekla „obrijala sam lice“, što je izazvalo brojne reakcije.

„Dobila sam puno komentara na moju prethodnu objavu od žena koje su brijale svoje lice godinama. U redu, pretpostavljam da je ‘dermaplaning’ voljenija reč, ali to je što jeste i volim ga“, rekla je glumica, prenosi Index.