Zavirite u nastavak filma „Dina“: Objavljene prve fotografije

Showbiz 30. apr 202320:45 16 komentara
Scena iz filma Dina Foto:Tanjug/Warner Bros. Pictures via AP

Ljubitelji filma "Dina" konačno mogu da naslute šta ih očekuje u nastavku ostvarenja Denisa Vilneva, pošto su objavljene prve fotografije sa scenama iz filma.

Ako se pitate kako počinje drugi deo „Dine“, setite se kako se završio prvi deo iz 2021. godine.

Reditelj Denis Vilnev ističe da ovo nije novi film, već već nastavak prvog.

„Važno je, to nije nastavak, to je drugi deo. Postoji razlika. Želeo sam da film počne na istom mestu na kom smo ostavili likove. Ne postoji vremenski skok. Želeo sam dramski kontinuitet s prvim delom“, rekao je Vilnev za „Veniti fer“ povodom objavljivanja prvog tizera.

View this post on Instagram

A post shared by DUNE (@dunemovie)

Premijera drugog dela „Dine“ već je zakazana i to za 3. novembar.

Film je adaptacija istoimenog romana Frenka Herberta. Mitska avantura je premijerno prikazana početkom septembra na Venecijanskom filmskom festivalu, i dočekana je uz izvrsne kritike.

„Dina“ donosi priču o sinu plemićke porodice, kome je poverena zaštita najvrednije stvari i ključnog elementa u galaksiji. Vilnev režira priču o Polu Atridesu, sjajnom i nadarenom mladiću, stvorenom da postigne velike stvari, i koji stoga mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda.

Međutim, uvučen je u sukob oko distribucije najvrednijeg elementa u galaksiji, koji se nalazi samo na Arakisu… Sve mogu da prežive samo oni koji uspeju da pobede svoj strah.