Finalna nedelja Survivora: Za samo nekoliko dana saznajemo ko odnosi pobedu

Showbiz 25. maj 202410:36 2 komentara
TV Nova

"Uzbudljiva avantura u zabavno-takmičarskom šou Survivor na TV Nova bliži se kraju, a u četvrtak, 30. maja saznaćemo koja će se dva takmičara – jedan iz crvenog, a drugi iz plavog plemena – vratiti kući s peharom i titulom pobednika treće sezone, saopšteno je sa TV Nova.

Život u surovim uslovima na egzotičnom i udaljenom ostrvu Dominikanske Republike pokazao je ko ima najviše veština, sposobnosti i mudrosti da opstane u izolaciji od savremenog sveta, uz gotovo svakodnevna takmičenja na zahtevnim i iscrpljujućim poligonima.

Takmičari crvenog i plavog plemena stigli su do završne nedelje svoje životne pustolovine. Za mesto u finalnoj nedelji u crvenom plemenu izborili su se Anđela Šarčević, Tijana Jeremić i Stefan Arsić, a u plavom povratnica u show Mihaela Pavlović, čiji Survivor put je bio neočekivano prekinut zbog povrede na početku prošle sezone, Luka Rimac i Dorian Ivanovski, navodi se u saopštenju.

U poslednjoj nedelji, napetu borbu za pobedu u Survivoru gledaoci će moći da prate od ponedeljka do četvrtka, uz uzbudljive i neizvesne duele i eliminacije.

U finalnoj epizodi, preostali takmičari suočiće se s najzahtevnijim izazovima do sada, koji će testirati njihovu fizičku snagu, mentalnu izdržljivost i taktičke veštine.

Spektakularna završnica doneće ogromno uzbuđenje, a o sudbini preostalih takmičara odlučivaće i takmičari koji su se nakon eliminacije pridružili Velikom veću, poručuju sa TV Nova.

Ko ima najviše razloga da strahuje od porote, a ko će izaći kao pobednik – saznaćemo u četvrtak, 30. maja na TV Nova u nikad napetijem finalu Survivor-a!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

POVEZANE VESTI

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare