VIDEO: Glumac jednim pitanjem rasplakao novinarku u programu uživo

Showbiz 27. mar 202311:55 2 komentara
džejms hong suze screen
Twitter/CNN/Screenshot

Glumac Džejms Hong rasplakao je novinarku američke TV mreže MSNBC Kejti Feng, kada joj je u toku intervjua postavio pitanje o njenom pokojnom ocu.

Hong, 94-godišnji američki glumac kineskog porekla, igrao je u prošlogodišnjem hit filmu „Sve u isto vreme“ koji je osvojio čak sedam Oskara.

Tim povodom bio je gost „Šoa Kejti Feng“ na TV mreži MSNBC. Feng ga je u jednom trenutku upitala da li je njegova porodica ponosna, ističući kako je i sama pre četiri godine ostala bez oca.

Holivudski veteran uzvratio je pitanjem da li je njen otac imao prilike da je vidi kao jedinu novinarku azijskog porekla koja ima TV emisiju sa svojim ličnim imenom, na šta je ona počela da plače.

„Ne – zapravo počinjem da plačem pošto ste me to pitali – on je preminio od Alchajmera i Levi bodi demencije, na Dan očeva 2019. godine“, rekla je Feng.

Hong je naveo kako je njegova ćerka takođe glumica. „Ona dobro radi svoj posao, kao što i vi sjano radite svoj posao. Siguran sam da bi i vaš otac bio kao što sam i ja kao otac ponosan na našu decu koja su iskoračila i pronose dalje naše ime“, rekao je.

Feng je, brišući rukom suze s lica, zahvalila Hongu na divnim rečima. „Mnogo vam hvala. Izvinite što plačem, ali baš ste me dirnuli“, kazala je novinarka.

Komentari (2)

Vidi sve komentare