Glumac popularne serije ubijen u Los Anđelesu tokom pljačke

Showbiz 27. maj 202407:36 1 komentar
Izumi Hasegawa / HollywoodNewsWi/Profimedia

Džoni Vaktor, glumac najpoznatiji po ulozi u sapunici "General Hospital (Opšta bolnica)", preminuo je nakon što je upucan tokom pljačke u Los Anđelesu. Imao je 37 godina.

Njegova majka Skarlet potvrdila je njegovu smrt za TMZ. Policijska uprava Los Anđelesa kasnije je saopštila da je Vaktor upucan oko tri sata ujutro u subotu, nakon što se suočio sa trojicom muškaraca koji su navodno pokušavali da ukradu katalizator iz vozila.

Pozvana je policija i Vaktor je odveden u lokalnu bolnicu gde je proglašen mrtvim.

Osumnjičeni su pobegli sa lica mesta i nisu uhapšeni, saopštila je policija. Istraga se nastavlja, prenosi Gardijan.

Voktorov agent, Dejvid Šaul, takođe je potvrdio njegovu smrt za Varajeti. „Džoni Vaktor je bio spektakularno ljudsko biće“, napisao je Šaul u izjavi. „Ne samo talentovan glumac koji je bio predan svom zanatu, već pravi moralni primer svima koji su ga poznavali”.

Rad sa Vaktorom opisao je kao privilegiju: „On bi vam bukvalno dao košulju sa svojih leđa. Posle više od decenije zajedničkog rada, on će zauvek ostaviti prazninu u našim srcima.”

Vaktor je rođen 1986. godine u Čarlstonu u Južnoj Karolini. Njegova prva televizijska uloga bila je u dramskoj seriji Armi Vives, a nastavio je da se pojavljuje u brojnim gostujućim ulogama u emisijama kao što su Vestvorld, The OA i Criminal Minds.

Od 2020. do 2022. godine, Vaktor se pojavio u više od 160 epizoda „Opšte bolnice“, gde je igrao lik Branda Korbina.

Ekipa serije je u nedelju izdala saopštenje: „Cela porodica General Hospital slomljena je kada čula da je Džoni Voktor prerano preminuo. On je zaista bio jedinstven i sa njim je bilo zadovoljstvo raditi svaki dan. Naše misli i molitve upućujemo njegovim najmilijim tokom ovog teškog vremena.”

Iza glumca su ostala majka Skarlet i braća Lens i Grant.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare