Glumica nesreću na skijanju uporedila sa seksualnim napadom

Showbiz 25. mar 202300:01 3 komentara
Reuters/ Jeff Swinger/ Pool

Teri Sanderson tužio je holivudsku glumicu Gvinet Paltrou posle nesreće koju je doživeo na skijanju, i sada traži odštetu od 300 hiljada dolara za pretrpljene povrede. Obe strane složile su se da će suđenje trajati osam dana, a glumica je na poslednjem ročištu nesreću na skijanju uporedila sa seksualnim napadom.

Advokat Gvinet Paltrou ispitivao je ćerku Terija Sandersona o tome da li je upoznata sa mentalnim bolestima svog oca, što je ona oštro demantovala, kao i spekulacije da je tužba pokrenuta nekoliko godina posle nesreće radi „popularnosti“.

Gvinet je pred sudom ponovila da ju je Teri udario na skijaškoj stazi, kao i da dovoljno dobro poznaje ovaj sport da bi napravila takvu grešku.

„Dve skije su ušle između mojih i osećala sam da me nečije telo pritiska“, kazala je glumica i dodala da je pomislila da je u pitanju seksualni napad.

Sanderson je tužio poznatu glumicu nakon nesreće na skijanju, koja se dogodila još 2016. godine, tražeći odštetu od 300 hiljada američkih dolara za „povredu mozga, četiri slomljena rebra i druge ozbiljne povrede“. On tvrdi da je glumica skijala van kontrole, da je udarila u njega, a pozom ga tako povređenog ostavila na stazi. Prilikom sudara na stazi penzionisani lekar je zadobio povredu mozga i slomljena rebra.

Paltrou je u međuvremenu podnela kontratužbu, u kojoj traži naknadu sudskih troškova i odštetu od jednog dolara.

Komentari (3)

Vidi sve komentare