Glumica odgovorila na prozivke: Bila sam naduvana, ostavite me na miru

Showbiz 19. feb 202208:58 12 komentara
Džulija Foks
REUTERS/Caitlin Ochs

Holivudska glumica i manekenka Džulija Foks priznala je da je bila pod dejstvom marihuane tokom intervjua zbog kog joj se podsmevaju na internetu.

Foks je tokom gostovanja u jednom podkastu, odgovarajući na pitanje da li je bila muza svom bivšem dečku reperu Kanjeu Vestu, napravila paralelu sa svojim odnosom sa scenaristom i rediteljem filma „Nebrušeni dijamanti“ (Uncut Gems) Džošom Sefdijem, prenosi NME.

„Da možda malo. Mislim, bila sam muza Džoša Sefdija kad je napisao ‘Uncut Gems'“, rekla je Foks.

Međutim, zbog načina na koji je izgovorila reč „Gems“, ljudi su počeli da joj se podsemavaju na internetu, a snimak intervjua je ubrzo postao viralan.

Mnogi korisnici TikToka snimili su i svoje imitacije glumice, a kada onlajn tabloid Page Six podelio jednu od njih na instagramu, Foks je u komentaru napisala: „O, moj bože, bila sam naduvana, ostavite me na miru. Hahahahaha.“

Džulija Foks je u hvaljenom filmu „Nebrušeni dijamanti“ iz 2019. godine glumila devojku Adama Sendlera, a uskoro bi u biografskom filmu o Madoni trebalo da igra dugogodišnju prijateljicu „Kraljice popa“ glumicu Debi Mazar.