Hale Beri i Mark Volberg snimaju film u Sloveniji

Showbiz 26. sep 202211:41 0 komentara
Robyn Beck / AFP

Stanovnici i posetioci slovenačke obale svakodnevno mogu da vide filmske zvezde. Akcioni triler "Our Man from Jersey", u produkciji Neflixa, snima se u centru Pirana.

U snimanju učestvuju poznate holivudske zvezde, među kojima su glumica Hale Beri i glumac Mark Volberg, piše N1 Slovenija.

Mnogi stanovnici i posetioci grada uspeli su da fotografišu Marka Volberga, a neki su se i slikali sa njim.

@bogofido Mark Wahlberg in Piran Slovenia, new movie" Our Man from Jersey "#movie #markwahlberg #piran #slovenia ♬ original sound - Bogdan Bogo Fidersek

Stanovnici malo manje sreću Hale Beri. Prepoznatljivost poznatih ličnosti komplikuje i to što imaju dvojnike.

U videu ispod možete videti Hali Beri u društvu svog filmskog dublera. Glumica se sprema za snimanje nove scene i razgovara sa članovima ekipe, a društvo joj pravi i dvojnik koji će snimati kaskaderske scene.

@burkeskunkcloud opaaa!!! dve halle berry hahah clani zaprli celo mesto:) #fyp #movie #helle #berry #piran ♬ original sound - BurkeSkunkCloud

Visokobudžetni film „Our Man from Jersey“ najveći je inostrani projekat te vrste u Sloveniji. Samo deo filma biće sniman u Sloveniji, a prema očekivanjima, izdaci za ovaj deo biće veći od 10 miliona evra, rekla je za N1 direktorka Slovenačkog filmskog centra Nataša Bučar.

U potragu za lokacijama snimanja uključeni su producenti, reditelji i scenografi. Odluku donose nakon obilaska lokacija, objasnio je reditelj i scenarista i predsednik Društva slovenačkih reditelja Matevž Luzar. Prednost Pirana u ovom slučaju je i to što se radnja filma zapravo dešava u ovom primorskom gradu.

Zbog snimanja u Piranu važi poseban režim saobraćaja, a veliki deo je zatvoren zbog akcionih scena. Ostali detalji nisu poznati jer su učesnici morali da potpišu ugovor o tajnosti. Filmska ekipa će u Piranu boraviti do 4. oktobra, kada će otputovati u Rovinj.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!