Harison Ford objasnio kako bira uloge

Showbiz 18. jun 202409:46 2 komentara
Glumac Harison Ford
Shutterstock/Fred Duval

Glumac ne želi da bude opisan kao neko ko obično bira samo pozitivne uloge.

AmeričkiI glumac Harison Ford otelotvorio je mnoge poznate likove u svojoj karijeri, ali njegove najpoznatije uloge su svakako one Indijane Džonsa i Hana Soloa iz Ratova zvezda. Iako je u filmovima igrao i pozitivne i negativne likove, Ford je priznao da nikada nije namerno izabrao da igra herojske uloge.

Kako prenosi „Far Out Magazine“, glumac ne želi da bude opisan kao neko ko obično bira samo pozitivne uloge u projektima, već preferira složenije likove, prenosi Index.hr.

„Nikada me nije zanimalo da igram heroje. Zaista nikada nisam želeo da igram lik koji nema određeni nivo složenosti, što sam uvek pokušavao da unesem u ulogu, čak i kada je trebalo da likovi budu herojski. Mislim da to je mnogo interesantnije od igranja nekakvog neulepšanog heroja“, rekao je Ford.

Ono što je Ford rekao primetno je i u likovima koje igra. Han Solo iz Ratova zvezda je cinik, Indijana Džons postaje sve ranjiviji kako njegove avanture napreduju, Ričardu Kimblu ​​iz Begunca namešteno je ubistvo, a Fordov Džek Rajan nastoji da zaštiti svoju porodicu i zemlju po svaku cenu,

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare