Horejšio iz serije „CSI: Miami“ nakon dugo vremena u javnosti: Glumca je teško prepoznati

Showbiz 01. dec 202310:48 2 komentara
CBS Collection / Everett / Profimedia

Kriminalistička serija "CSI: Miami" prikazivala se 10 godina, od 2002. do 2012, a najprepoznatljiviji lik iz serije bio je Horejšio Kejn kojeg je glumio Dejvid Karuso.

Ulogu Horejšia obeležio je večni „poker face“ i sunčane naočare, a ovaj lik bio je inspiracija i za brojne mimove.

Dejvid Karuso (67) tumačio je uloge raznih detektiva tokom svoje karijere, ali nijedna nije imala toliki odjek kao ona Horešija Kejna.

Nakon dugo vremena Dejvid je nedavno snimljen u javnosti. Potpuno neprepoznatljiv, s dugom prosedom kosom i nekoliko kilograma viška, viđen je dok je ulazio u svoj automobil.

Horatio Caine
Jeff Rayner / Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

Poslednjih godina se ne zna ništa o njegovom životu i ljubavnom statusu, iako je svojom burnim vezama pre punio medijske naslove, prenosi Klix.ba.

Iza njega su tri propala braka. Prvi put je stao pred oltar 1979. godine kada se oženio s Čeri Maugans, a s njom je u braku bio do 1983. godine.

Brzo nakon razvoda venčao se s Rejčel Tikotin, s kojom je nakon godinu dana braka dobio ćerku Gretu, a razveli su se 1987. godine.

Treći brak Karuso je sklopio 1996. godine sa stjuardesom Margaret Baklej, koja nije imala veze sa svetom šoubizinisa i nekoliko je puta naglasio kako mu je drago zbog toga. Međutim, ni taj brak nije dugo potrajao jer su se razveli nakon tri godine zbog afere koju je on imao s instruktorkom joge.

Na snimanju serije „CSI Miami“ upoznao se s Lisom Markez, s kojom je započeo vezu i s vremenom dobio dvoje dece. Na kraju je završio s njom na sudu jer ga je tužila za nanošenje duševnog bola i zbog prevare. Tvrdila je da ju je psihički zlostavljao, kontrolisao, bio posesivan i ljubomoran. On je nju optužio da ga je varala s ličnim asistentom, kao i s najboljim prijateljem.

Priča je završila tako da je Dejvid morao Lisi da plati milionski iznos, ali to se navodno nikada nije dogodilo.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare