Imagine Dragons kasnili na koncert – zbog video igrice

Showbiz 10. jun 202421:18 0 komentara
grupa imagine dragons
GUILLAUME SOUVANT / AFP

Den Rejnolds, pevač grupe Imagine Dragons, otkrio je da je odlagao početak nastupa jer je bio zauzet igrajući - video igricu.

Govoreći za Vašington post o angažmanu benda Imagine Dragons u svetu gejminga, Rejnolds je potvrdio da su “kasnili na scenu jer su igrali League Of Legends (LOL)”, uz napomenu da ova online igra kažnjava igrače ako napuste partiju koja je još u toku.

Gitarista Vejn Sermon je prethodno rekao za NME da ga je „League Of Legends“ privukao kao nešto veoma izazovno.

PROČITAJTE I:

“Igraš protiv drugih ljudi, ali nije kao ‘Call Of Duty’ gde će neki dvanaestogodišnjak sa snajperom dominirati svaki put – ovde je bitno razmišljanje o meti i makro strategija. Mehanički darovit tim nije uvek onaj tim koji pobeđuje, što je dobro jer imam 37 godina, pa moji brzi refleksi nisu više ono što su nekad bili”, priznao je Sermon, prenose Vijesti.

Imagine Dragons su 2014. izveli „Legend Of Zelda“ temu na prvoj dodeli „Game“ nagrada.

Muzika Imagine Dragonsa korišćena je u trejlerima za „Nintendo Switch“, a bend je napisao pesme za „Starfield“, LOL i Netfliksov seriju „Arcane“.

“Oni su jednostavno počeli da nas kontaktiraju i mi smo pristali. Iako sam visok 193 centimetra, nikad se nisam bavio sportom, pa ljudi misle da nisam gejmer. Međutim, igrice su naš svet”, poručio je Sermon.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!