Iron Maiden se posle osam godina vraća u Beograd, koncert u Areni 24. maja 2022.

Showbiz 01. dec 202116:35 18 komentara
Iron Maiden/Promo

Legendarni britanski metal bend Iron Maiden dolazi u Beograd 24. maja 2022. godine.

Kako se navodi u saopštenju, Mejdeni su na svoju turneju „Legacy Of The Beast 2022“ dodali još šest evropskih gradova, uključujući i koncert u beogradskoj „Štark areni“ 24. maja naredne godine.

Ulaznice će biti puštene u prodaju 6. decembra u 10h na ovom linku. Takođe, biće organizovana ekskluzivna pretprodaja za članove fan kluba Iron Maiden.

Specijalni gosti na beogradskom koncertu biće „Lord Of The Lost“.

Bend će, pored višedecenijskih hitova, izvoditi i pesme sa novog studijskog albuma „Senjutsu“.

Podsećanja radi, Mejdeni su poslednji put svirali u Srbiji 2014. godine.

„Zaista se radujemo našem povratku u Evropu sledeće godine i sjajno je što sada možemo da dodamo Beograd i druge koncerte u istočnoj Evropi, velike gradove i velike fanove. Uzbuđen sam zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo da svi vide šta smo planirali. Ceo bend je zaista uživao u dosadašnjoj turneji i sada jedva čekamo da se vratimo na put da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo sve vas ponovo“, poručio je frontmen benda i pevač Brus Dikinson.

Potpuna lista novih evropskih gradova i datuma je – 22. maj, Hrvatska, Zagreb, Arena; 24. maj, Srbija, Beograd, Štark Arena; 26. maj Rumunija, Bukurešt, Romexpo Outdoor; 29. maj Ukrajina, Kijev, VDNG; 13. jul Bugarska, Sofija, Arena Armeec; 16. jul Grčka, Atina, Stadion Olympic.

Iron Maiden/Promo

Kompletnu listu svih evropskih gradova i datuma na turneji „Legacy Of The Beast 2022“ možete pogledati na zvaničnom sajtu benda.

Ulaznice za spektakl koji Iron Maiden priprema za beogradsku publiku mogu se kupiti od ponedeljka, 6. decembra od 10 časova, po cenama od 3.900 do 6.900 dinara.

Komentari (18)

Vidi sve komentare