Izuzetna gledanost prve epizode IDJShow-a, TV Nova gledanija i od javnog servisa

Showbiz 18. sep 202313:21 0 komentara
Promo

Prva epizoda nove sezone vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow, emitovana sinoć na TV Nova, postigla je izuzetne rezultate gledanosti, čime je obeležen uzbudljiv start druge sezone ovog revolucionarnog formata, saopštila je Nova.

U periodu od 22:30h do ponoći, TV Nova se pozicionirala na mesto najgledanije televizije odmah iza Pinka, gledanije čak i od javnog servisa, sa šerom od 9,94%, prema podacima TV Beat-a.

Ove brojke su još jedna potvrda kvaliteta programa televizije Nova, koja nastavlja da pomera granice emitovanja zabavnog programa i kreira najatraktivniji sadržaj za sve generacije, navodi se u saopštenju.

.

Rekordan broj gledalaca širom regiona pratio je IDJShow i na YouTube kanalu IDJVideos, gde je za nepunih 12 sati video ušao u trending, što takođe svedoči o popularnosti ove emisije.

U isto vreme, kako je navedeno, na društvenoj mreži TikTok za samo 12 sati od emitovanja prve audicije zabeleženo je nekoliko stotina hiljada pregleda video sadržaja sa hashtagom #idjshow.

Sudeći prema izvanrednom uspehu prve epizode takmičenja, u kojoj smo imali priliku da vidimo desetine, od nekoliko hiljada, talentovanih mladih ljudi koji će se boriti za ulazak u finalnih 12 i glavnu nagradu – IDJCoin, jesen na TV Nova najavljuje najuzbudljiviju i najdinamičniju televizijsku sezonu, navodi se u saopštenju.

TV Nova i IDJShow nastavljaju zajednički da pružaju podršku mlađim generacijama i omogućavaju im prostor da pokažu i razviju svoje talente, uz nastojanje da publici ponude najkvalitetniji zabavni sadržaj.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Nova kao i N1 deo su United Medie.