Kanje Vest otkazao dolazak na Koačelu, traži izvinjenje od Bili Ajliš

Showbiz 05. apr 202209:01 3 komentara
REUTERS/Randall Hill

Kanje Vest je odustao od učestvovanja na Festivalu muzike i umetnosti u dolini Koačele, gde je trebalo da bude glavna zvezda tokom oba vikenda muzičkog događaja koji se održava od 15. do 24. aprila, objavio je Tajms.

Zbog njegove odluke, organizatori festivala imaju samo dve nedelje da pronađu novog „hedlajnera“, s obzirom na to da je Vest trebalo da nastupi 17. i 24. aprila.

Reperu je trebalo da se pridruži i Trevis Skot, ali ni on neće nastupiti, piše TMZ, koji je prvi objavio vest.

Predstavnici Vesta i Koačele nisu odmah odgovorili na zahtev Tajmsa da potvrde ili komentarišu informaciju.

Vest je i ranije pretio da neće nastupiti na festivalu, na kojem je ove godine hedlajner i mlada američka pevačica Bili Ajliš.

Poručio je da će izuzetak napraviti samo ako se Ajliš (20) izvini Trevisu Skotu jer je navodno na jednom svom koncertu aludirala na kobni događaj sa Skotovog „Astroworld“ festivala.

Ajliš je svojevremeno prekinula koncert u Atlanti, jer joj se učinilo da se jedna obožavateljka bori s disanjem. Pošto je devojci ukazana lekarska pomoć, nastavila je nastup.

Publici je tada poručila kako „čeka da ljudi budu okej pre nego što nastavi da peva“.

Nakon toga je Kanje na Instagramu napisao kako smatra da je tom izjavom aludirala na ponašanje Trevisa na koncertu „Astroworld“ u Hjustonu na kojem je u novembru u naguravanju poginulo deset ljudi, a oko 300 je potražilo lekarsku pomoć. Trevis nije prekinuo koncert.

U petak je „Page Six“ citirao neimenovane izvore, napisavši da je Vest svojoj bivšoj supruzi Kim Kardašijan poručio „da će potražiti pomoć“ nakon što je na društvenim mrežama nedeljama verbalno napadao nju i njenog novog partnera Pita Dejvidsona.

Komentari (3)

Vidi sve komentare