Kejt Vinslet otkrila da je snimanje poljupca sa Dikapriom bila „noćna mora“

Showbiz 15. jun 202412:46 6 komentara
ISABEL INFANTES / AFP

Kejt Vinslet je tokom intervjua za Veniti fer (Vanity Fair) otkrila da snimanje jedne od najromantičnijih scena u "Titaniku" nije bilo ni približno romantično u stvarnosti, piše Nova.rs.

Reč je o sceni u kojoj Rouz i Džek zajedno stoje, prenosi Nova.rs, i gledaju zalazak sunca na horizontu i kada mladi ljubavnici isprepletu svoje ruke i poljube se prvi put.

Iako je za mnoge ljubitelje romantičnih drama ovo jedan od najljepših trenutaka u istoriji filma, Vinslet je rekla da Dikaprio nije mogao da se uozbilji tokom snimanja scene, a uz to su naišli na još neke prepreke, navodi se u tekstu.

„Snimanje te scene bilo je noćna mora jer Leo nije mogao da prestane da se smeje, pa smo morali da ponovimo scenu četiri puta. Džim je tražio vrlo specifično osvetljenje za ovu scenu, a zalasci sunca su se stalno menjali tamo gde smo bili“, objasnila je Vinslet, prenosi ovaj portal.

Nadalje, prenosi Nova.rs, tokom snimanja scene lupila je kolenom o ogradu pa su ona i Dikaprio počeli da se smeju te su uništili šminku. Dikaprio je, kako se navodi, morao da nosi puder i sprej za samotamnjivanje kako bi izgledao preplanulo, a deo njegove šminke oslikao se na licu njegove koleginice nakon poljupca.

„To je bio takav nered, uopšte nije bilo onako kako se činilo“, otkrila je Vinslet, prenosi Nova.rs.

Pročitajte još:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare