Kesiću otkazan nastup na Paliću: O razlozima pitajte gradsku vlast u Subotici

Showbiz 14. jun 202214:53 53 komentara
N1

Voditelj Zoran Kesić obavešten je da je njegov ovogodišnji nastup na Paliću otkazan. O ovome se prvo oglasio na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu, a potom se u komentaru koji je dao portalu Nova.rs izvinio publici koja je već kupila karte i nazvao ovo otkazivanje priredbe "klasičnim gušenjem slobode govora".

„Izvinjavam se stotinama ljudi koji su već kupili kartu za moj nastup i pozivam ih da o razlozima otkazivanja priredbe ‘Priče i Pesme’ upitaju vrh gradske vlasti u Subotici. Ovo je klasično gušenje slobode govora“, rekao je Kesić za Nova.rs.

„A što je još gore i slobode pevanja. Svakako ću o ovom prvom slučaju cenzure moje priredbe ‘Priče i Pesme’ za buduće nastupe pripremiti jednu priču i pesmu. Nešto iz ugla čoveka koji je kupio ulaznicu pa u ruci zapravo ima ‘ko te ima, taj te nema’ kartu“, dodao je Kesić.

Kesić je prethodno na Fesjbuku napisao kako je saznao da je „neki čovek na najvišem nivou“ gradske vlasti Subotice, četiri dana pred njegov nastup „na šarmantnoj letnjoj pozornici Palić“, odlučio da ni njegova priredba, ni on nisu tu dobrodošli.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare